Interessante skrapelodd historier fra hele verden

Admin
29.05.2022
121 Visninger
Interessante skrapelodd historier fra hele verden

Skrapelodd er et av verdens enkleste spill, men samtidig veldig morsom med en høy spenningsfaktor om man skraper frem to like summer eller symboler som gir hovedpremien. Det er kanskje derfor at de er så populære verden over. Vi er rimelig sikre på at nesten alle verdens land har egne versjoner av skrapelodd.

I og med at skrapelodd er representert over hele verden så finnes det vinnere fra alle verdenshjørner. Det er mange morsomme og interessante historier om hvordan de vant premien og hvorfor de endte opp med å kjøpe akkurat det skrapeloddet.

Vinnere fra hele verden

Vi synes at det er på tide å hedre skrapeloddet og dele disse morsomme historiene med det norske folk.

Godt betalt for halv time med venting

Ian Black, en 61 år gammel brite gikk nesten glipp av sitt livsgevinst på grunn av veiarbeid. Denne 61 åringen hadde som en vane å stoppe på butikken etter endt nattskift for å kjøpe med  seg dagens avis og et skrapelodd.

Akkurat denne dagen Ian Black kjøpte vinnerloddet på hele 2 millioner GBP, var det veiarbeid utenfor butikken han alltid stoppet ved. Han vurderte til å med å bare hoppe over den daglige rutinen sin og bare kjøre hjem i stedet. Men det var noe som holdt han igjen, og han ventet en halvtime ekstra for å greie å komme seg inn på butikken for å kjøpe avisen og skrapeloddet sitt. Halvtimes venting ble rikt belønnet i form av 2 millioner GBP, noe som tilsvarer ca 20 millioner kroner.

Takket være toppremien på skrapeloddet Monopoly Deluxe kunne Ian Black si opp jobben sin og førtidspensjonere seg. Gevinsten forandret ikke bare livet til Ian og kona, men hele familien.

Fengslet for å vinne 4 millioner GBP

Jon Ross Watson og Mark Goodram, to herrer fra Storbritannia gjorde det stort da de kjøpte fem skrapelodd., der to av loddene gav gevinst. En lodd gav beskjedne 10 GBP mens den andre vinnerloddet gav ut jackpot premien på 4 millioner GBP, 40 Millioner norske kroner.

Dessverre for disse to herrene så fikke de ikke nyte disse pengene som ble vunnet. De ble istedenfor dømt til fengselsstraff på grunn av svindel og bruk av stjålet bankkort informasjon. Disse to herren brukte nemlig de stjålne bankkort detaljene til å foreta kjøp av disse 5 skrapeloddene

Da Goodram forsøkte å heve pengene 22. april 2019, innrømmet han at han ikke hadde en bankkonto å sette inn gevinsten på – noe som var et rødt flagg. Det vakte mistanker om hvordan skrapeloddet ble skaffet, og dagen etter ringte en etterforsker fra Camelot tilbake til Goodram og stilte spørsmål om kortet som ble brukt til å kjøpe skrapeloddet.

Goodram hevdet at det tilhørte en venn kalt John som «skyldte ham penger», men han var ikke i stand til å bekrefte mannens etternavn eller hvor han bodde. Det var løgn, og kortet tilhørte faktisk en mann ved navn Joshua Addyman.

Dette resulterte i et 18 måneds fengselopphold for begge disse (u)heldige herren, og det aller sureste: tap av 4 millioners jackpotten.

Høytflyvende Milliongevinst

Hvis du tror at det er kun på bakken og på nett at vi har tilgang på skrapelodd så tro om igjen. Mange flyselskaper har faktisk lansert sine egne skrapelodd for å spe litt på inntektene samtidig som de gav en andel av inntektene til veldedighet. Det irske flyselskapet Ryanair og Ungarske Wizz Air er to av dem.

Lorena Faitini fra Bergamo i Italia og Brendan Finnegan fra Co. Monaghan i Irland kjøpte Ryanairs veldedighetsskrapelodd mens de fløy med Ryanairs lavprisbilletter til henholdsvis Spania og Italia. Begge disse personene fik et “YES” på skrapeloddene sine.

Får man et “YES” på skrapelodd fra Ryanair er de med i trekning om mulighet til en reise til Dublin for å få mulighet til å spille om 1 Million Euro. Dessverre for begge nådde de ikke toppremien på 1 million euro og måtte nøye seg med kun 100.000 Euro hver. Med en overskudd på 99.998 euro hver så burde nok begge være mer enn fornøyd, og de fikk i tillegg en gratistur til den irske hovedstaden.

Godt Jul og et Godt Nyttår

En skotsk bestemor på 79 år kunne feire en uforglemmelig jul og starte et nytt år med en splitter ny BMW.

22 desember 2021 kjøpte denne heldige bestemoren fra Skottland seg et skrapleodd på butikken for å få opp humøret etter å ha vært en tur hos tannlegen sin. Vanligvis skraper hun lodd som hun kjøper der og da på butikken, men akkurat denne dagen var det veldig travelt der og hun bestemte seg for å vente til hun kom hjem.

Vel hjemme satt hun seg ned og begynte å skrape på loddet under veldig dårlig lys. Hun trodde hun var ferdig med skrapingen og var i ferd med å krølle sammen loddet og kaste det i ovnen da hun oppdaget at hun hadde glemt den andre halvdelen av loddet. Til hennes store overraskelse så inneholdt den halvdelen en premie på 300.000 kroner (30.000 GBP) og en BMW X2 som har en utsalgspris på litt over 500.000 kroner her hjemme i Norge.

Nybegynnerflaks

Mega Millionflax er et flaxlodd som har raskt blitt populær i Norge. En tromsøværing i 20 årene vant sikkert sitt livsgevinst på på nettopp dette flaxloddet. I følge han selv er dette nybegynnerflaks siden han kun gjennom livet har spilt flaxlodd to ganger, og begge gangene har det gitt gevinst. Første Mega Millionflax gav han 100 beskjedne kroner, mens den andre han kjøpte gav han hele 3 millioner kroner.

Han hadde ikke engang kjøpt det første loddet selv, det var en gave. I stedet for å heve gevinsten på 100 kroner bestemte denne unge herren seg for å bruke hundringsen på et nytt Mega Millionflaxlodd. Han trodde først selv at det hele var et godt planlagt practical joke og nektet å tro det før han så pengene på kontoen påfølgende mandag.

Så dette er hva vi virkelig kaller for gullhår i rompa!!

Forfatter Admin